Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Garantie & Service

On Site Service garantie voor productiviteit

Er zijn veel vragen rondom het elektrisch rijden. Een van de belangrijkste is misschien wel hoe het zit met de service. Want wat gebeurt er als mijn voertuig stilvalt, hoe zien onderhoudsbeurten eruit? Elektrisch rijden vraagt om een andere aanpak, juist in service. Waar het ons om gaat, is dat u kunt blijven rijden. Met onze On Site Service voeren we onderhoud uit op uw locatie.

Service in de buurt

Service in de buurt

StreetScooter heeft in Nederland een groot netwerk van 52 servicepunten. We zijn dus altijd in de buurt. Daarbovenop hebben we mobiele service, want als er wat gebeurt met bijvoorbeeld de carrosserie van een koelopbouw, of als er een onverhoopte storing optreedt, dan zijn we altijd dichtbij.

Eenvoudig in onderhoud

De service zelf is totaal anders dan bij een voertuig op fossiele brandstof. Als je StreetScooter afzet tegen een traditionele bedrijfswagen dan is de eenvoud van StreetScooter een enorm voordeel. Feitelijk zijn er maar drie hoofdonderdelen, de elektromotor, de batterij en de lader. Daarnaast en dat geldt natuurlijk voor alle voertuigen is er het onderhoud aan bijvoorbeeld de remmen, de banden et cetera.

E-mobility kennis

Onze servicepartners hebben veel kennis en ervaring op het gebied van E-Mobility. Zij hebben geïnvesteerd in faciliteiten en alles bij de hand om veilig te werken met hoog- voltagesystemen, zoals vastgelegd in NEN9140 voor het werken aan elektrische voertuigen. Zij worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Gegarandeerde prestaties voor uw batterij

Om u mobiel te houden, garanderen wij onze batterijen gedurende de eerste 72 maanden of 120.000 km. In geval van een technisch defect of een verminderde capaciteit (tot minder dan 70% van de oorspronkelijke capaciteit) repareren wij de batterij kosteloos of vervangen deze.

De voorwaarden van de garantiebepalingen zijn van toepassing.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.