Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Full service voor u

Full service betekent dat we u volledig ontzorgen. Zowel op het gebied van service en onderhoud, de oplaadinfrastructuur, maar ook zaken als financieringen en verzekeringen. Wij zijn u graag van dienst.

Oplaadinfrastructuur

Bluekens EV is uw full service-partner voor alle zaken rondom uw elektrische voertuig. Wij bieden u niet alleen de juiste tool voor uw werk, maar geven ook advies over het opzetten van uw laadinfrastructuur voor het laden van de voertuigen. Van eenvoudig tot complex. Profiteer van de uitgebreide kennis van onze experts en de partnerships die we op dit gebied zijn aangegaan.

Subsidies

De Nederlandse overheid stimuleert zero-emission transport en vervoer in de binnensteden door een aantal fiscale maatregelen. Want bent u ondernemer dan kunt u fiscaal voordelig investeren met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Garantie & Service

Er zijn veel vragen rondom het elektrisch rijden. Een van de belangrijkste is misschien wel hoe het zit met de service. Want wat gebeurt er als mijn voertuig stilvalt, hoe zien onderhoudsbeurten eruit? Elektrisch rijden vraagt om een andere aanpak, juist in service. Waar het ons om gaat, is dat u kunt blijven rijden.

Financiering en verzekeringen

Bij een full service-oplossing hoort ook een scherpe financiering en bijpassende verzekeringen. Wij verzorgen samen met onze partners een passende financiering, afgestemd op uw behoefte. Een financiering die op maat is voor uw inzet van het voertuig, het gewenste aantal kilometers en jaarkilometrage.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.