Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Gedreven door innovatie

De toekomst van elektrisch vervoer vandaag op de weg

Bij StreetScooter staat één doel voorop: de operationele werkprocessen van onze klanten verbeteren met oplossingen voor duurzame mobiliteit. Dat zit vanaf het begin in ons DNA. De eerste StreetScooter is ontwikkeld als een op maat gemaakte toepassing voor de bezorgactiviteiten van Deutsche Post. De focus op de behoefte van onze klanten blijft leidend bij de ontwikkeling van alle StreetScooter-modellen.
Het resultaat is een groot aantal op maat gemaakte industriële oplossingen op basis van ons zero-emission voertuig. Onze huidige range omvat elektrische lichte bedrijfswagens, die allemaal met de modernste productietechnologie worden vervaardigd.
De roots van StreetScooter liggen in Duitsland. Het voertuig is ontwikkeld door Deutsche Post-DHL en voldoet aan alle wensen en eisen voor last-mile leveringen. StreetScooter is het volwaardige elektrisch alternatief voor lichte bedrijfswagens op benzine of diesel.
Onze klanten in maakindustrie, bedrijven met een groot wagenpark en gemeenten waarderen onze robuuste, betrouwbare en kosteneffectieve werkplaats op wielen.

Bluekens EV is officieel importeur van StreetScooter in Nederland en biedt deze oplossing voor het last-mile transport turn-key aan.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

De volledig elektrisch aangedreven StreetScooter is de oplossing voor 100% emissievrij vervoer en transport in binnenstedelijk gebied. StreetScooter is ontworpen vanuit de toepassing en is daarom volledig modulair opgebouwd. Samen met onze carrosseriepartners bieden wij je een transportoplossingen op maat.

Maak kennis met de flexibele oplossingen per branche:

Horeca

horeca

Bouw

bouw

Binnen­stedelijke
logistiek

Binnenstedelijke logistiek

Overheidstaken

Overheidstaken

ONZE IMPACT OP DE BINNENSTAD

StreetScooters
19795
Gereden kilometers
101  miljoen
CO2-uitstoot bespaard
37215  ton
Bluekens EV

E-mobility van morgen vandaag beschikbaar

aco Overbeeke
Jaco Overbeeke
Managing Director

“E-mobility zit in ons DNA, wij kiezen voor duurzame logistiek die de wereld een stukje beter maakt.”
Gert-Jan Jonker
Gert-Jan Jonker
Business Manager

“StreetScooter is een concept voor duurzame stadslogistiek. Zero Emission is voor ons de standaard.”