Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Maximaal modulair in een handomdraai

Maximale flexibiliteit bij het ontwerp van uw transportoplossing - de StreetScooter Pure. Wij werken samen met u en onze partners, om een opbouw te ontwikkelen afgestemd op uw individuele behoefte.

Oplossingen voor service- en onderhoudstoepassingen

Vak- en stellingsystemen, lades onder de vloer of volledig uittrekbare ladesystemen in de laadruimte en ladingzekering met verschillende bevestigingsrails. Op verzoek kan de StreetScooter WORK worden ingericht als een werkplaats op wielen.

Diverse mogelijkheden voor het opdelen van laadruimte, een robuuste vloerplaat met een antislip-oppervlak en een reeks lades. Dat is de StreetScooter WORK ‘toolbox’ opbouw – de werkplaats op wielen voor al uw gereedschap. De rails voor ladingbeveiliging, ingebouwd in de vloer, bieden desgewenst verschillende opties om lading te zekeren.

Voor de StreetScooter WORK- en WORK L-modellen zijn er tal van oplossingen voor stellingsystemen, lades met veel capaciteit en andere mogelijkheden waarbij ladingzekering centraal staat. Dat maakt deze modellen de perfecte mobiele werkplaats.

Van StreetScooter-configuraties geschikt voor gemeenten tot concepten voor hoveniers: alles is erop gericht om aan uw individuele transportbehoefte te voldoen.

Geconditioneerd transport

Een StreetScooter, uitgerust met een koelsysteem, is geschikt voor tal van toepassingen. Van catering tot slagerijen en bezorgdiensten voor farmaceutische producten: de StreetScooter is de optimale tool.