Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Wat betekent het besluit van Deutsche Post DHL voor StreetScooter in Nederland?

In maart dit jaar werd bekend gemaakt door Deutsche Post DHL Group, het moederbedrijf van StreetScooter, dat StreetScooter zich zal concentreren op de operatie van de huidige vloot e-voertuigen. Ook werd bekend dat de verkennende gesprekken over partnerschapsopties voor de StreetScooter-activiteiten niet actief zouden worden voorgezet. Graag geven we u een update over de stand van zaken, want dit nieuws betekende geenszins een stop op de verkoop van of service voor StreetScooters. 

Zie ook het eerdere bericht hierover. 

Is StreetScooter nog te koop?

Ja, u kunt nog steeds bij Bluekens EV terecht voor StreetScooters in diverse configuraties, zoals bestelwagens, veegvuil, pick-up, open laadbak met loofrekken, etc. Er kunnen nog steeds nieuwe StreetScooters worden besteld. 

Waar kan u terecht voor service aan StreetScooters?

De service wordt centraal georganiseerd door Bluekens EV. U kunt voor service nog steeds bij uw huidige servicedealer terecht. 

Wat betekent het voor Bluekens EV?

In het kort betekent het nieuws van DHL geenszins een afbouw van de activiteiten voor Bluekens EV. Met de opgebouwde kennis en expertise is Bluekens EV de partner voor overheid, instellingen en marktpartijen voor een verdere verduurzaming van de (stads-) logistiek. Niet het voertuig, maar de emissievrije oplossing staat centraal. We helpen u graag met uw last mile uitdaging.

22 en 23 september Home Delivery (virtueel)

Meer weten over de activiteiten van Bluekens EV? Meld u dan aan voor de online conferentie Home Delivery Europe op 22 en 23 september. Hier zal Bluekens EV bij diverse panels aanwezig zijn en een presentatie geven. Blijf ons volgen voor updates over het programma.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.