Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Duurzaam en schoon op weg tijdens de World Cleanup Day!

Gemeente Altena gaat voor schoon, écht schoon, tijdens de World Cleanup Day. Samen met inwoners ruimt Gemeente Altena zwerfafval op voor een schonere omgeving. Hiervoor levert de gemeente de benodigde materialen emissievrij met een elektrische bestelwagen van Bluekens EV. Met geen CO2 uitstoot en minder zwerfafval zorgen we samen voor een fijne leefomgeving.

De World Cleanup Day is een initiatief van de Plastic Soup Foundation en Nederland Schoon. Scholen, verenigingen en bedrijven komen in actie om hun omgeving op te ruimen. In Gemeente Altena doen ze dat met het motto “Samen houden we Altena schoon”. Nu met een emissievrije StreetScooter van Bluekens EV dus ook écht schoon!

Met de StreetScooter kunnen de vele spullen, zoals afvalgrijpers en afvalzakken, worden rondgebracht naar deelnemende scholen, bedrijven en verenigingen. Door de ruime actieradius kunnen de spullen naar alle 21 plaatsen in de hele gemeente bezorgd worden.

Om de World Cleanup Day nog leuker te maken is er een Afvalbingo. Je ‘wint’ natuurlijk sowieso een schone buurt door mee te doen, maar met een volle bingokaart krijgen deelnemers ook nog een leuke verassing. En: Alle deelnemende groepen maken kans op een prijs. Zo wordt afval opruimen leuk!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.