Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Schone lucht voor iedereen tijdens de Horecava

Speciaal voor de bezoekers op de Horecava heeft StreetScooter Nederland een zuurstofbar, waar je in enkele minuten kunt bijladen met echt schone, frisse lucht. Ondertussen kun je meer te weten komen over emissievrije stadslogistiek en de oplossingen die nu al beschikbaar zijn.

Even bijladen
StreetScooter Nederland staat voor een schone en leefbare stad. De luchtkwaliteit is daar een belangrijk onderdeel van. Neem tijdens de Horecava plaats aan onze zuurstofbar en merk de invloed van schone lucht. Hoe het werkt? De zuurstofconcentrators in de bar filteren de aanwezige lucht in de ruimte waardoor het zuurstofpercentage wordt verhoogd naar 90%, terwijl dat normaal 23% is. Dat zorgt ervoor dat je echt even kunt bijladen, het zorgt voor een verfrist en ontspannen gevoel.

Emissievrije horecadistributie
Tijdens de Horecava laat StreetScooter Nederland zien hoe wij bijdragen aan het verbeteren van de luchtkwaliteit. StreetScooter staat voor een leefbare en duurzame stad, waarin horecadistributie schoon is. Bezoekers kunnen bij de Horecava kennismaken met ons volledig elektrisch aangedreven bedrijfsvoertuig en de beschikbare oplossingen voor emissievrije horecadistributie. Zo tonen we onze nieuwe innovatie: de StreetScooter WORK L met een koel-vriesopbouw voor geconditioneerde en emissievrije horecadistributie. Deze oplossing is 100% groen en duurzaam. De accu’s van de StreetScooter zorgen voor emissievrije aandrijving terwijl de zonnepanelen op het dak van de opbouw de koeling voeden.

Subsidies
Naast onze innovaties beantwoorden onze specialisten alle vragen over de verduurzaming van het wagenpark, het opzetten van een laadinfrastructuur en de beschikbare subsidies om direct emissievrij op weg te kunnen. Ook kunnen bezoekers op onze stand met een handige tool eenvoudig het Total Cost of Ownership berekenen.

De Horecava is van 13 tot en met 16 januari van 10.00 tot 18.00 uur in de RAI in Amsterdam. Bezoek StreetScooter in het Delivery & Mobility segment in hal 8 op stand 323 en stap in de wereld van schone horecadistributie.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.