Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Eerste reactie Bluekens EV op berichtgeving Deutsche Post DHL

Deutsche Post DHL Group, het moederbedrijf van StreetScooter, maakte op vrijdag 28 februari j.l. bekend de huidige verkennende gesprekken over partnerschapsopties voor de StreetScooter-activiteiten niet actief voort te zetten. In plaats daarvan stelt Deutsche Post DHL Group dat StreetScooter zich zal concentreren op de operatie van de huidige vloot e-voertuigen. Zie ook het officiële persbericht van Deutsche Post DHL Group.

Bluekens EV, importeur van StreetScooter in Nederland, heeft kennisgenomen van dit bericht en benadrukt dat dit geenszins een afbouw van de activiteiten voor Bluekens EV betekent. Met de opgebouwde kennis en expertise is Bluekens EV de partner voor overheid, instellingen en marktpartijen voor een verdere verduurzaming van de (stads-) logistiek. Niet het voertuig, maar de emissievrije oplossing staat centraal bij Bluekens EV.

Gert-Jan Jonker, Business Manager: “Wij geloven in emissievrije stadslogistiek en hebben de afgelopen jaren zeer veel kennis en expertise opgebouwd. StreetScooter blijft vanuit de zero-emission gedachte een van de beste alternatieven.”

Bluekens EV is in gesprek met Deutsche Post DHL Group en StreetScooter GmbH over wat dit besluit exact betekent voor de Nederlandse markt. Bluekens EV zal officiële berichtgeving van DPDHL hierover afwachten. In de loop van volgende week verwacht Bluekens EV meer bekend te kunnen maken.

Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Karin Vermeulen, Marketing en communicatiespecialist Bluekens EV, via +31 6 824 067 14 of karinvermeulen@bluekensev.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.