Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

KSP zet de volgende stap in CO2-reductie

Voor werken in de grote steden is een emissievrij voertuig bijna niet meer weg te denken, zeker niet wanneer je als bedrijf werkt aan CO2-reductie. KSP is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van sport- en speelplekken in Nederland en België. Voor het werk in grote steden als Amsterdam kozen zij voor een 100% elektrisch voertuig. Zo zijn ze er zeker van dat ze altijd de stad in kunnen én kunnen ze inspelen op de toenemende vraag voor emissievrije uitvoering bij aanbestedingsprojecten.

CO2 bewust ondernemen

Naast dat duurzaamheid in de huidige maatschappij steeds belangrijker wordt, is het voor KSP ook een trigger voor het verkennen van de mogelijkheden die duurzaam ondernemen te bieden heeft. Keuzes in nieuwe investeringen zijn gebaseerd op maatschappelijk verantwoord ondernemen en gaan gepaard met concrete doelstellingen voor het verlagen van CO2 uitstoot. Zo wil het bedrijf jaarlijks een reductie van 3% realiseren.

EV: 100% elektrisch

Voor nieuw materieel kiest KSP zoveel mogelijk voor gunstige motoren om schadelijke uitstoot tot een minimum te beperken. Het wagenpark is nu uitgebreid met een 100% elektrische StreetScooter Work L Box. De actieradius, maar vooral het laadvolume gaf de doorslag om voor deze bedrijfswagen te kiezen. Dit laatste met name, omdat er voor aanleg en onderhoud van speelplaatsen veel materiaal mee moet kunnen worden genomen. Dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden en laadklep aan de achterzijde is het materiaal bovendien makkelijk en ergonomisch verantwoord in en uit te laden. En 100% elektrisch betekent ook echt 100% elektrisch: de bedrijfswagen is ook ingericht met 100% elektrische accu machines.

Snelle levering

KSP moest snel emissievrij op weg kunnen en dankzij de voertuigen op voorraad is dat ook mogelijk.

Ook snel emissievrij op weg? Bel Jos voor een vrijblijvend advies: 088 006 98 00, of boek direct een proefrit met een van onze direct leverbare EV's!

Bekijk de voorraad & boek een proefrit

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.