Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Home Delivery Expo: alles over de last mile

Complexe routes, hoge verwachtingen van maatwerk en de betrokkenheid van verschillende belanghebbenden maken het optimaliseren van de last mile een uitdaging. Bovendien krijgen we in veel steden in Nederland ook te maken met zero emissie zones. Hoe kun je daar als ondernemer op inspelen?

Tijdens de Home Delivery World Expo op 22 en 23 september zijn meer dan 250 (internationale) experts op het gebied van thuisbezorging, stadslogistiek en de last mile aanwezig om in gesprek te gaan over deze uitdagingen. Het evenement, dat over komt uit de U.S.A. en nu al Europa’s belangrijkste conferentie voor retail logistiek wordt genoemd, vindt dit najaar voor het eerst plaats in Amsterdam. In het uitgebreide seminar programma komen alle onderwerpen aan bod, zoals route optimalisatie, duurzaamheid, alternatieve brandstoffen, nieuwe technologieën en het verbeteren van klantervaringen. 

Gert-Jan Jonker, Business Manager van Bluekens EV, zal in het Urban Logistics theater een lezing geven over "How to optimize fleets for the zero-emission last mile". Op welk tijdstip dit exact plaats zal vinden, zal nog worden gecommuniceerd. 

Wil je een bezoek brengen aan de Home Delivery? Stuur ons dan een e-mail via info@streetscooter-nederland.nl.

Over de Home Delivery World Expo en Conferentie

Na 7 succesvolle jaren in de U.S.A. komt Home Delivery World naar Europa. Ontdek tijdens de conferentie innovatieve oplossingen voor home delivery. Op het programma staan meer dan 250 sprekers en 150 exposanten en partners en er worden meer dan 200 sessies georganiseerd rondom de primaire thema’s:

  • Parcel
  • Heavy Goods
  • Grocery
  • Data & Analytics
  • Urban Logistics
  • Cross Border

Klik hier voor het volledige programma.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.