Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Elektrische bedrijfswagen met subsidie in Overijssel

Ondernemers in Twente en West-Overijssel kunnen vanaf nu subsidie ontvangen bij de aanschaf van een nieuwe elektrische bestelwagen. Er is €2.500 beschikbaar per voertuig.

Met deze regeling wil de provincie Overijssel duurzaam transport en emissievrij vervoer verder stimuleren. Met het oog op emissievrije zones, die in veel steden binnen afzienbare tijd worden geïntroduceerd, is het nu het moment om over te stappen naar een zero-emissie bestelwagen. StreetScooter is 100% emissievrij, robuust en makkelijk te bedienen en het volwaardige elektrische alternatief voor lichte bedrijfswagens op benzine of diesel.

Eenvoudig aan te vragen

De subsidie in Overijssel is een vast bedrag van € 2.500 bij de aanschaf of lease van een nieuwe elektrische bestelauto. In totaal is er €25.000,- beschikbaar voor elektrische bestelauto’s, waarvan €12.500 voor ondernemers in Twente en €12.500 voor bedrijven in West-Overijssel.

Vraag hier subsidie aan en lees meer over de voorwaarden

Meer fiscale voordelen

De Nederlandse overheid stimuleert zero-emission transport en vervoer in de binnensteden door een aantal fiscale maatregelen. Als ondernemer kunt u fiscaal voordelig investeren met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Lees hier meer over de mogelijkheden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.