Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Bluekens EV en 1st In Charge

Intelligente laadstroomoplossingen

Een van de partners van Bluekens EV is 1st In Charge. 1st In Charge wil elektrisch laden voor haar klanten zo eenvoudig en rendabel mogelijk maken. De Cube is een uniek eigen laadstroomoplossing en 100% Nederlands. 1st In Charge maakt haar eigen hardware, software & design en is volledig verantwoordelijk van productontwikkeling en design tot productie.

Modulair uitbreidbaar

Het systeem is opgebouwd uit een EVI (Electronical Vehicle Intelligence) en de Cube (het oplaadpunt). Op één EVI kunnen tot 100 Cube’s aangesloten worden. Hierdoor kunt u gemakkelijk modulair uitbreiden zonder bij iedere laadaansluiting een nieuw energiedistributiesysteem aan te kopen.

Met EVI wordt de krachtstroom verdeeld over de Cube’s. Zo wordt de krachtstroom van de Cube waarvan de elektrische auto al volledig is opgeladen doorgestuurd naar de overige Cube’s. Zo behaalt u een optimaal rendement over uw oplaadpunten.

In de zakelijke markt worden de EVI en de Cube’s op een plek naar uw wensen geplaatst. Het is een modulair systeem en op bijna alle ondergronden te plaatsen. 1st In Charge denkt met de klant mee en is in staat om de oplaadpunten te personaliseren.

Verrekenen van de geladen stroom

1st In Charge kan de data-afhandeling en de benodigde verrekeningen met de leveranciers verzorgen. U kunt ervoor kiezen om enkel specifieke laadpassen toegang te geven tot uw oplaadpunten, maar u kunt ook verschillende tarieven instellen voor medewerkers en/of bezoekers. Zo kunt u de gemaakte kosten specifiek doorbelasten aan de juiste partij. De backoffice registreert alle geladen kWh’s per laadpas. Er word geregistreerd waar er wordt geladen, hoe lang/ welke tijden er wordt geladen en tegen welk tarief er wordt geladen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.