Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

100% vers, 100% elektrisch

Sinds december 2020 leveren De Vers Mannen de lekkerste producten van lokale speciaalzaken aan huis. Direct van de slager en boer naar je keuken! Alles wordt elektrisch, emissievrij bezorgd.
 
Makkelijk online versproducten bestellen
Via de website van De Vers Mannen kies je gemakkelijk de producten die je nodig hebt, zoals vis, brood, vlees, kaas en groenten. Normaal gesproken moet je hiervoor zelf diverse speciaalzaken bezoeken, maar de Vers Mannen bundelen de producten en brengen het bij je thuis. Het tijdvak van de bezorging, met mogelijkheden al op de eerstvolgende dag, kan de klant zelf kiezen. Om het nog makkelijker te maken krijgen klanten bovendien nog een melding zodra de Vers Mannen eraan komen. Makkelijker lokale producten bij je in huis halen kan bijna niet!
 
100% elektrische bezorging
De Vers Mannen hebben ervoor gekozen de producten lokaal te leveren met een 100% elektrisch voertuig. Ze kunnen hiermee hun bezorgingen in Oosterhout, Den Hout, Oosteind, Dorst en Teteringen volledig emissievrij uitvoeren. De bestelauto waarvoor de mannen hebben gekozen is de StreetScooter Work Box (40 KWH). Een compacte bestelauto die dankzij de vlakke laadbak erg handig in gebruik is voor het leveren van de lokaal gevulde verstassen.
 
Bestel lekker vers online
De Vers Mannen leveren nu tot ongeveer 10 kilometer buiten Oosterhout. Bestellen kan via www.deversmannen.nl.

Ook emissievrij op weg? Bekijk onze voorraad.

Foto's door Koendo media.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.