Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Work L

Work L
Size matters: een slagje groter maar nog steeds zeer wendbaar in de stedelijke omgeving.

De ideale oplossing voor Last Mile Distributie

Met een laadcapaciteit van 8 kubieke meter en een laadvloer van meer dan 3 meter is de StreetScooter WORK L de perfecte tool voor de grotere klussen van uw instelling of bedrijf.
Duurzaam

Duurzaam

StreetScooter is 100% elektrisch en 100% emissievrij. Daarmee is dit distributieconcept een oplossing voor plekken waar strenge verkeersbeperkingen gelden, zoals milieuzones. Daarnaast hebben gebruikers zelf invloed op het energieverbruik. Chauffeurs hebben de keus uit verschillende rijmodi om het bereik te beïnvloeden.
Ergonomisch

Ergonomisch

Gezond en veilig kunnen werken zijn van belang. Het ergonomisch design van StreetScooter draagt daaraan bij. De cabine biedt ruimte aan twee personen en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionals. Ook andere slimme ontwerpkeuzes, zoals verticale handgrepen bij het laadruim, dragen bij aan een optimaal werkcomfort.
Modulair

Modulair

Maximale flexibiliteit voor maximaal maatwerk. Elke toepassing heeft zijn specifieke eisen en wensen. StreetScooter kan voor iedere gewenste inzet worden opgebouwd. Niet het voertuig, maar de toepassing staat namelijk centraal bij het modulaire distributieconcept.
Veilig

Veilig

Werken in de last-mile vereist specifieke aandacht om de veiligheid van chauffeurs, lading en medeweggebruikers te waarborgen. Zo is StreetScooter uitgerust met tal van veiligheidsopties, zoals een achteruitrijcamera voor een optimaal overzichtsbeeld. Daarnaast zijn er allerlei opties om de lading extra te zekeren en kan het voertuig worden uitgerust met een optisch waarschuwingssignaal.

Specificaties

Motor type (elektrische motor)
Permanent magneet synchroonmotor (PMSM)
Versnellingsbak
Eentraps-versnellingsbak met differentieel
Aandrijving
Voorwielaandrijving
Piekvermogen/ 30 minuten continuvermogen
48 kW (65 PK) / 39 kW (53 PK)
Maximumkoppel
200 Nm
Maximumsnelheid
85 km/h
Actieradius (NEDC) ¹
101 / 205 km ²
CO2-emissie
0
Efficiëntie score
A+
Batterij
Lithium-Ion
Batterijcapaciteit
20 of 40 kWh
AC-oplaadsysteem
Type 2 (eenfase, 12 A, 230 V)
Lengte / breedte / hoogte
5,784 mm / 2,087 mm / 2,347 mm
Totale breedte exclusief buitenspiegels
1,925 mm
Laadruimte, lengte
3,150 mm
Laadruimte, breedte
1,675–1,731 mm
Laadruimte, hoogte
1,407 mm
Laadhoogte
845 mm
Toegestane totaalgewicht ³
2,600 kg
Ongeladen gewicht ³
1,695 kg
Laadvermogen ³
905 kg
Inhoud laadbak ³
8 m³
Lengte / breedte / hoogte
5,840 mm / 2,087 mm / 1,859 mm
Totale breedte exclusief buitenspiegels
1,814 mm
Laadruimte, lengte
3,177 mm
Laadruimte, breedte
1,757 mm
Laadruimte, hoogte
400 mm
Laadhoogte
950 mm
Toegestane totaalgewicht ³
2,600 kg
Ongeladen gewicht ³
1,710 kg
Laadvermogen ³
890 kg
Inhoud laadbak ³
-
Lengte / breedte / hoogte
5,784 mm / 2,087 mm / 1,867 mm
Totale breedte exclusief buitenspiegels
1,796 mm
Laadruimte, lengte
-
Laadruimte, breedte
-
Laadruimte, hoogte
-
Laadhoogte
-
Toegestane totaalgewicht ³
2,600 kg
Ongeladen gewicht ³
1,465 kg
Laadvermogen ³
1,135 kg
Inhoud laadbak ³
-
*1 Actieradius volgens NEDC. De werkelijke actieradius hangt af van verschillende factoren zoals rijstijl, snelheid, wegcondities, lading, buitentemperatuur en batterij.

*2 Informatie over afmetingen en gewichten kan verschillen als gevolg van opbouw. Alle gewichten hebben betrekking op het voertuig in rijklare toestand, inclusief bestuurder (75 kg).

*3 In overeenstemming met DIN75410-1

Uitvoeringen

Work L Box

Work L Box

De StreetScooter WORK L Box wordt standaard geleverd met een achterklep en twee schuifdeuren die ergonomisch perfect zijn geplaatst. Door de verticale positionering van de handgreep is het openen van de schuifdeuren minder belastend. Dit soort slimme functionele keuzes vereenvoudigen uw werkprocessen en zorgen ervoor dat laden en lossen efficiënt verloopt met zo min mogelijke fysieke belasting.
Work L Pickup

Work L Pickup

De StreetScooter WORK L Pickup is bijzonder licht van gewicht dankzij een aluminium constructie, waardoor een laadvermogen van maximaal 890 kg ontstaat. De aluminium laadbakwanden kunnen worden neergeklapt voor optimaal gebruiksgemak. Met zijn laadvloerlengte van meer dan drie meter is deze StreetScooter perfect voor gemeentewerken, groenvoorziening en de bouwsector.
Work L Pure

Work L Pure

Maximale flexibiliteit voor maximaal maatwerk; dat is het principe achter de oplossingen op maat van de WORK L Pure. Samen met onze partners hebben we een verscheidenheid aan opbouwen ontwikkeld voor verschillende toepassingen. De cabine van de WORK L Pure biedt voldoende ruimte voor twee personen en heeft dezelfde ergonomische inrichting als andere StreetScooter-modellen.
Opbouw

Opbouw

Maximale flexibiliteit bij het ontwerp van uw transportoplossing. Wij werken samen met u en onze partners om een opbouw te ontwikkelen die is afgestemd op uw individuele behoefte.

Financiering

Bij een full service-oplossing hoort ook een scherpe financiering en bijpassende verzekeringen. Wij verzorgen samen met onze partners een passende financiering, afgestemd op uw behoefte. Een financiering die op maat is voor uw inzet van het voertuig, het gewenste aantal kilometers en jaarkilometrage.