Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Veilig

Veilig de weg op

Dankzij de uitgebreide veiligheidsvoorzieningen bieden we inzittenden bescherming die de wettelijke vereisten ruimschoots overtreft. Daarom is het geen wonder dat de StreetScooter de verplichte crashtests met vlag en wimpel heeft doorstaan!

De StreetScooter is uitgerust met de modernste veiligheidsvoorzieningen. Het assortiment omvat een antiblokkeerremsysteem (ABS) en een elektronisch stabiliteitscontrolesysteem (ABS) evenals tractiecontrole en kantelbeveiliging. Hydraulische remhulp en elektronische remkrachtverdeling zijn eveneens onderdeel van het veiligheidspakket. Een andere functie die standaard wordt geleverd is hill-start besturing, technologie die het wegrijden op een helling vergemakkelijkt en voorkomt dat u achteruit rolt als u op een helling vertrekt.

Veilig

Kantelbeveiliging

Het actieve kantelbeveiligingssysteem detecteert een naderende roll-over en brengt het voertuig weer onder controle door indien nodig afzonderlijke wielen af te remmen. Tractiecontrole voorkomt dat wielen gaan slippen, waardoor een constante rijstabiliteit wordt geboden, zelfs op natte oppervlakken en plekken met weinig grip. Het elektronische remkrachtverdelingssysteem voor extra stabiliteit tijdens krachtig remmen; Dit voorkomt overremmen van de achteras. Het hydraulische remhulpsysteem biedt belangrijke hulp aan de bestuurder tijdens noodremmen. De remweg wordt daardoor ingekort indien nodig.

Onze StreetScooters hebben een volledige crashtest ondergaan en zijn goedgekeurd. Deze omvatten de frontale en side-impact test, waarmee wordt beoordeeld hoe effectief het voertuig zowel de bestuurder als de passagier beschermt. Airbags zijn uiteraard standaard inbegrepen bij al onze StreetScooter-modellen, evenals ABS.

Voetgangersbescherming

Bovendien bieden StreetScooters betere voetgangersbescherming dan vergelijkbare modellen. De carrosserie van het voertuig is gemaakt van hoogwaardig, veerkrachtig synthetisch materiaal dat bij een botsing meer energie absorbeert en dus meer bescherming biedt aan voetgangers.

Als het gaat om de accu van het voertuig, is uw veiligheid te allen tijde 100% gegarandeerd. Het brandbeveiligingssysteem van de accu voldoet ruimschoots aan alle veiligheidscriteria van de wettelijke brandwerendheidstest (ECE-R100 R2).

Een ander belangrijk voordeel van StreetScooter is de standaard antislip-vloer in de laadruimte. Dit onderdeel van het voertuig is ontworpen op basis van talrijke tests die zijn uitgevoerd om de zekering van lading te verbeteren, zodat de lading veilig op zijn plaats blijft staan.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.