Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Modulair

Modulair en flexibel voor iedere inzet

Het StreetScooter-concept kenmerkt zich door flexibiliteit. Alles is er op gericht om aan uw transportbehoefte te voldoen.

Modulair
De StreetScooter is er in twee varianten: WORK en WORK L. De WORK L heeft een hoger laadvermogen en langere wielbasis dan de WORK. Beide varianten zijn standaard verkrijgbaar in drie verschillende carrosserieën, maar uiteindelijk is in samenwerking met Nederlandse carrosseriebedrijven op beide varianten een ontelbaar aantal carrosserieën mogelijk. Vak- en stellingsystemen, lades onder de vloer of volledig uittrekbare ladesystemen in de laadruimte: het zijn allemaal opties om voor uw de perfecte werkplaats op wielen te creëren.

StreetScooter is zo modulair omdat het een concept is dat is gebaseerd op de dagelijkse praktijk, waarbij niet automotive als uitgangspunt is genomen maar juist de last-mile-delivery. Niet het voertuig, maar het werk dat er mee moet worden uitgevoerd staat centraal. StreetScooter kan voor iedere inzet perfect worden opgebouwd. De StreetScooter zelf is ook modulair. Door het doordachte ontwerp zijn de bedrijfs- en onderhoudskosten van StreetScooter laag.

Modulair

Kostenbesparend design

Maar dat is niet het enige wat StreetScooter aantrekkelijk maakt. Het design is ook kostenbesparend in vergelijking met andere elektrische bedrijfsvoertuigen. De motorkap, de deuren, de bumpers en het dak zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal. Als gevolg hiervan zijn de carrosserie-onderdelen van StreetScooter krasbestendig, heavy-duty en kosteneffectief.

Ze kunnen indien nodig ook snel worden vervangen. Dat reduceert reparatiekosten en onderhoudstijden tot een minimum. De zwarte deurbescherming aan de zijdeuren helpt schade aan de carrosserie te voorkomen en kosten te verminderen als reparaties noodzakelijk zijn.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.