Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Ergonomisch

Gezond werken

Functionaliteit en ergonomisch werken gaan hand in hand bij StreetScooter. In het ontwerp was het creëren van een optimaal werkcomfort voor gebruikers een belangrijke voorwaarde. Last-mile distributie kenmerkt zich immers door veel stops, waarbij bestuurders en bijrijders vaak in en uit moeten stappen.

Ergonomisch

Cabine

De cabine is ergonomisch ontworpen en ondersteunt het werkproces van StreetScooter-gebruikers. De verhoogde zitpositie biedt ruimte aan twee personen. De zijwang van de stoel is ontworpen om probleemloos in- en uit te kunnen stappen. Functies zoals stoelverwarming, voorruitverwarming en verwarmde buitenspiegels verhogen het comfort verder.
Ergonomisch

Verticale handgrepen

Ander voorbeeld van ergonomie: de handgrepen op de deuren van het laadruim van de StreetScooter WORK Box en StreetScooter WORK L Box zijn verticaal geplaatst. Daardoor kost het minder kracht om de deur te openen. Dit soort slimme functionele keuzes vereenvoudigen werkprocessen en zorgen ervoor dat laden en lossen efficiënt verloopt met zo min mogelijke fysieke belasting.
De StreetScooter WORK Box en StreetScooter WORK L Box zijn ruim twee meter hoog. Bovendien ligt de laadvloer hoger dan de wielkasten, waardoor de vloer van hoek tot hoek vlak is. Daardoor kunnen werkprocessen worden vergemakkelijkt en geoptimaliseerd. Bij de StreetScooter WORK Pickup en StreetScooter WORK L Pickup kunnen de laadbakwanden worden neergeklapt voor optimaal gebruiksgemak.

Ergonomisch

Laadvloer vlak

De laadvloer van de StreetScooter ligt hoger dan de wielkasten. Daardoor is de vloer van hoek tot hoek vlak en kan de laadruimte volledig worden benut. Met een laadvermogen van maximaal 720 kilo (StreetScooter WORK Box) en 905 kilo (StreetScooter WORK L Box) overtreft StreetScooter de concurrentie – en dat zonder CO2-uitstoot!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.