Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

De last mile omgedacht

Niet het voertuig, maar de toepassing staat centraal bij StreetScooter. StreetScooter is ontwikkeld als antwoord op de vraag naar emissievrije levering in binnensteden. Maar StreetScooter is veel meer. Het volledige terrein van de last mile distributie is onder de loep genomen, inclusief alle uitdagingen die bedrijven tegenkomen. Het resultaat is een totaaloplossing.

Duurzaam

StreetScooter is 100% emissievrij en daarmee het duurzame alternatief voor lichte bedrijfswagens op benzine en diesel. Zo is StreetScooter de oplossing voor de toenemende vraag naar schone distributie in (binnen)steden. Ook bij het ontwerp van StreetScooter is rekening gehouden met duurzaamheid, bijvoorbeeld door het gebruik van energiezuinige LED-verlichting. StreetScooter is voor binnenstedelijke distributie uniek: het hoogste laadvermogen en -volume per 100 kilometer actieradius.

Ergonomisch

Vaak in- en uitstappen om iets in de laadbak of laadruimte te leggen of te halen. Dat zijn kenmerken van last-mile distributie. Daarom is een ergonomisch verantwoord ontwerp belangrijk zodat gebruikers veilig en gezond kunnen werken. Op allerlei manieren is daar rekening mee gehouden, zowel in de cabine als in laadruimte.

Modulair

StreetScooter is een alleskunner en maximaal flexibel. De StreetScooter WORK en StreetScooter WORK L zijn standaard verkrijgbaar in drie verschillende varianten, maar beide modellen bieden talloze mogelijkheden voor een opbouw op maat. Maximaal modulair in een handomdraai!

Veilig

Van de modernste veiligheidsvoorzieningen tot voetgangersbescherming: StreetScooter is maximaal toegerust om de veiligheid van zowel bestuurder als medeweggebruikers te waarborgen. StreetScooter doorstaat veiligheidstesten met glans!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over StreetScooter? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.