Ik wil een proefrit

Wij geloven in schone en efficiënte logistiek

Ons doel: de operationele werkprocessen van onze klanten verbeteren met oplossingen voor duurzame mobiliteit. Onze missie: het realiseren van schone, stille en duurzame steden door het gebruik van innovatieve, efficiënte en emissievrije bestelwagens.

Wij geloven in logistiek die schoon en efficiënt is: elke kilometer efficiënt, elke rit emissievrij, elke stad schone lucht. We gaan voor maximaal resultaat bij elke logistieke uitdaging. De focus op jouw behoefte is leidend bij de ontwikkeling van de volledig elektrisch aangedreven en emissievrije StreetScooter. Niet het voertuig is het uitgangspunt, maar juist de eindgebruiker en zijn laatste kilometer (de ‘last-mile’). Het resultaat is een modulair concept dat voor iedere inzet perfect kan worden opgebouwd. StreetScooter is dé oplossing voor 100% emissievrij stadslogistiek en een antwoord op de toenemende vraag naar emissievrije belevering van binnensteden.

StreetScooter Nederland biedt deze oplossing gebruiksklaar aan voor tal van toepassingen in het last-mile transport. Wij kunnen de techniek van morgen vandaag al mogelijk maken én leveren. Samen rijden we een groene toekomst tegemoet.

Jos Bluekens

Vragen?

Vragen over een specifieke toepassing of over de actieradius, service of onderhoud? Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak met Jos Bluekens

StreetScooter Nederland

Tinstraat 1, 4823 AA Breda - info@streetscooter-nederland.nl - 088 258 38 00

© StreetScooter | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Cookie informatie | Disclaimer