Ik wil een proefrit

Disclaimer

Aansprakelijkheid

StreetScooter Nederland streeft ernaar om de gebruiker van www.streetscooter-nederland.nl/horeca zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. StreetScooter Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie die wordt aangeboden.

Privacy

StreetScooter Nederland respecteert de privacy van alle bezoekers. Als uw persoonlijke gegevens worden gevraagd, wordt deze informatie vertrouwelijk behandeld en gebruiken we die om aan u, de voor u relevante informatie te verstrekken. Deze informatie wordt slechts aan die derden verstrekt die door StreetScooter Nederland zijn ingeschakeld om u van de door u gevraagde informatie te kunnen voorzien. Wanneer u uw gegevens invoert gaat u hiermee akkoord.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van StreetScooter Nederland worden gebruikt, behalve wanneer het downloaden, bekijken en/of printen ten behoeve van persoonlijk gebruik betreft.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. StreetScooter Nederland heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. StreetScooter Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Jos Bluekens

Vragen?

Vragen over een specifieke toepassing of over de actieradius, service of onderhoud? Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak met Jos Bluekens

StreetScooter Nederland

Tinstraat 1, 4823 AA Breda - info@streetscooter-nederland.nl - 088 258 38 00

© StreetScooter | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Cookie informatie | Disclaimer