Ik wil een proefrit

Artikel

Emissievrije horecadistributie: van groothandel tot keuken en bezorgadres

Emissievrije levering in de stad? StreetScooter biedt een ready-to-go oplossing, waarbij emissievrij de standaard is. Ook voor vervoersoplossingen op maat: gekoeld als je wilt, volume wanneer je het nodig hebt.

Nieuw: StreetScooter met een koel-vriesopbouw

StreetScooter staat voor een leefbare en duurzame stad, waarin horecadistributie schoon is. Met de dagelijkse praktijk als uitgangspunt stellen we de juiste oplossing samen. Een prachtig voorbeeld is onze StreetScooter Work L met een koel-vriesopbouw, onze laatste innovatie. Gekoeld met een elektrische koelmotor, die gevoed wordt door zonne-energie. Elektriciteit ontmoet elektriciteit, want de zonnepanelen op het dak van de opbouw voeden de koeling, terwijl de accu’s van de StreetScooter zorgen voor de emissievrije aandrijving. Bovendien heb je altijd realtime inzicht in de temperatuur van de laadruimte.

Wat heb je nodig om over te stappen naar elektrisch rijden?

Als je de stap naar een elektrisch voertuig wilt maken, dan helpen wij je ook met de benodigde laadinfrastructuur en kijken we naar de gewenste actieradius. We geven advies voor een optimale oplossing die past bij de huidige en/of toekomstige logistieke uitdaging. Ook bij financiering helpen we, koop of lease, er zijn diverse mogelijkheden.

Maak kennis met emissievrije horecadistributie

Tijdens de Horecava laten we zien hoe emissievrije horecadistributie vandaag al mogelijk is. Experts zijn aanwezig om alle vragen over beschikbare toepassingen, laadinfrastructuur, connectiviteit en financiering te beantwoorden. Bekijk ook onze laatste innovatie: geconditioneerde, emissievrije distributie met onze koel-vriescombinatie. Kortom: Stap in de wereld van emissievrije horecadistributie!

Waar: Horecava, RAI Amsterdam, Stand 08.323 (hal 8)

Wanneer: 13 t/m 16 januari van 10.00 tot 18.00 uur

Jos Bluekens

Vragen?

Vragen over een specifieke toepassing of over de actieradius, service of onderhoud? Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak met Jos Bluekens

Lees ook

Subsidie voor elektrische bestelauto’s in Amsterdam

Elektrische bedrijfswagen met subsidie in Overijssel

StreetScooter Nederland

Tinstraat 1, 4823 AA Breda - info@streetscooter-nederland.nl - 088 258 38 00

© StreetScooter | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Cookie informatie | Disclaimer