Ik wil een proefrit

Artikel

Elektrische bedrijfswagen met subsidie in Overijssel

Ondernemers in Twente en West-Overijssel kunnen vanaf nu subsidie ontvangen bij de aanschaf van een nieuwe elektrische bedrijfswagen. Er is €2.500 beschikbaar per voertuig.

Met deze regeling wil de provincie Overijssel duurzaam transport en emissievrij vervoer verder stimuleren. Met het oog op emissievrije zones, die in veel steden binnen afzienbare tijd worden geïntroduceerd, is het nu het moment om over te stappen naar een zero-emissie bestelwagen. StreetScooter is 100% emissievrij, robuust en makkelijk te bedienen en het volwaardige elektrische alternatief voor lichte bedrijfswagens op benzine of diesel.

Eenvoudig aan te vragen

De subsidie in Overijssel is een vast bedrag van € 2.500 bij de aanschaf of lease van een nieuwe elektrische bestelauto. In totaal is er €25.000,- beschikbaar voor elektrische bestelauto’s, waarvan €12.500 voor ondernemers in Twente en €12.500 voor bedrijven in West-Overijssel.

Vraag hier subsidie aan en lees meer over de voorwaarden

Meer fiscale voordelen

De Nederlandse overheid stimuleert zero-emission transport en vervoer in de binnensteden door een aantal fiscale maatregelen. Als ondernemer kunt u fiscaal voordelig investeren met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Jos Bluekens

Vragen?

Vragen over een specifieke toepassing of over de actieradius, service of onderhoud? Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak met Jos Bluekens

Lees ook

Emissievrije horecadistributie: van groothandel tot keuken en bezorgadres

Subsidie voor elektrische bestelauto’s in Amsterdam

StreetScooter Nederland

Tinstraat 1, 4823 AA Breda - info@streetscooter-nederland.nl - 088 258 38 00

© StreetScooter | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Cookie informatie | Disclaimer