Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

Veelgestelde vragen over StreetScooter in de dagelijkse praktijk

Om u goed op weg te helpen hebben we een aantal video’s gemaakt, hierin worden de meest gestelde vragen over het werken met de StreetScooter behandeld.

Introductie

In deze video wordt het voertuig globaal uitgelegd. U krijgt een indruk van het voertuig en wat u er mee kunt doen in de dagelijkse praktijk. E-mobility in alle facetten, onze belofte voor de toekomst van vandaag.

Bestuurdersstoel afstellen

Voor het beste rijcomfort is het zaak de bestuurdersstoel goed af te stellen. De chauffeursstoel van de StreetScooter is op maat in te stellen, waardoor u een juiste zit achter het stuur heeft.

Starten/stoppen en dashboard

Hierin worden de verschillende functies beknopt uitgelegd. Hoe werken de klimaatbeheersing, de verschillende functies en waarin verschilt het starten en stoppen met een conventioneel voertuig.

Laden

Het opladen van de StreetScooter is eenvoudig en makkelijk. In deze video een uitleg hoe u het beste na een werkdag het voertuig aan de lader kunt aansluiten en wat de verschillende stappen zijn in het proces.

Meer informatie nodig?

Wij helpen u graag op weg en kunnen ons voorstellen dat u meer uitgebreid op verschillende zaken wilt ingaan. Want hoe zit het met onze mobiele service? Waar kunt u terecht voor regulier onderhoud? Waar kunt u een proefrit maken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag naar u toe!