Direct emissievrij op weg? Bekijk de voorraad!

DUURZAME LOGISTIEKE OPLOSSING VOOR DE BINNENSTEDEN

Wanneer de stad uw werkterrein is, weet u dat er talloze uitdagingen zijn voor transport en logistiek. Milieuzones, nachtdistributie en verkeerscongestie zijn slechts drie van de klemmende thema’s in de binnensteden.

Binnenstedelijke logistiek
Waar bewoners terecht bezorgd zijn over de leefbaarheid in hun stad, ziet de retail een steeds verdergaande inperking van de mogelijkheden om winkels en supermarkten te bevoorraden. De toename van e-commerce en de pakketlogistiek verhoogt de druk op de binnenstad.
Binnenstedelijke logistiek
Als u zich herkent in deze schets en nadenkt over een andere manier van transporteren, dan willen wij graag met u meedenken. Slimme stadslogistiek, waarbij vraag en aanbod, dag en nacht, maar ook elektrische voertuigen een belangrijke rol spelen, versterkt uw imago als logistiek dienstverlener. Zeker als de oplossing een duurzame businesscase is.
Binnenstedelijke logistiek
Waarom? Wij denken dat voor smart logistics alles slim moet zijn. Het gaat niet om de wielen, maar om wat u er mee wilt doen. U verzekeren van elektrische mobiliteit staat voor ons op één. We denken mee over het door u gewenste laadvolume, de benodigde actieradius en hoe u uw werktijden kunt inrichten in combinatie met de juiste laadcapaciteit en laadinfrastructuur. Tot slot staan we u bij met mobiele service, want het gaat ons om kostenefficiëntie en productiviteit.
Binnenstedelijke logistiek
Bij StreetScooter staat het verbeteren en ondersteunen van de werkprocessen centraal. StreetScooter is ontwikkeld door Deutsche Post-DHL en is gebaseerd op de dagelijkse praktijk. Het voertuig heeft het hoogst mogelijke laadvolume (tot 8m3) en is modulair opgebouwd. StreetScooter is bovendien robuust, wendbaar, compact, veilig, solide, makkelijk te bedienen en 100% emissievrij. Het is de oplossing voor de toenemende vraag naar schone distributie in (binnen)steden.

Work

De StreetScooter WORK is de compacte allrounder in de StreetScooter-familie.

Work L

Size matters: een slagje groter maar nog steeds zeer wendbaar in de stedelijke omgeving.